Barbecue Recepten

Vlees, Vis en Vegetarische Recepten voor de Barbecue

Jagersaus

Jagersaus
Auteur: 
Recept Type: Saus
Voorbereiding: 
Kooktijd: 
Totale Tijd: 
Aantal Personen: 4
 
Een Jagersaus is een stevige saus met champignons die perfect past bij een biefstuk van de barbecue
Ingredients
  • Bruine basis saus, (1 pakje saus espagnole)
  • ½ doosje plakjes gesneden champignons
  • 1 stuk uien
  • 2 * ⅓ deel paprika rood / geel
  • 1 takje fijn gehakte peterselie.
  • Vers gemalen peper
  • Zout
  • 50 ml room
  • Aroma
  • Een scheutje ketjap
  • 110 gram dobbelsteentjes rookspek
  • 30 gram boter
  • 2 eetlepels fijn gesneden prei ringetjes
Instructions
  1. Maak de bruine saus aan in steel pannetje volgens de verpakking zodat je ongeveer 300 ml saus over houd.
  2. Uien en paprika grof snijden in stukken van 1 bij 1 cm.
  3. Bak de rook spek aan in de boter zodat de spekjes licht knapperig zijn bak vervolgens de champignons mee en even later de uien en paprika.
  4. Breng dit op smaak met peper en zout en blus vervolgens dit af met een scheutje water.
  5. Doe dit bij de bruine saus en breng de saus op smaak met ketjap, room en de peterselie.
  6. Laat dit alles nog een 5 minuten trekken en voeg op het laatst de prei toe
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Jagersaus, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Zoektermen

  • jagersaus maken
  • jagersaus recept
  • recept jagersaus

Gerelateerde recepten:

  • Geen gerelateerde berichten

Reageer Ook!

Uw e-mail adres is voor andere bezoekers onzichtbaar

Waardeer dit Recept: