Barbecue Recepten

Vlees, Vis en Vegetarische Recepten voor de Barbecue

Huzarensalade

Huzarensalade
Auteur: 
Recept Type: Salade
Voorbereiding: 
Kooktijd: 
Totale Tijd: 
Aantal Personen: 6
 
Huzarensalade is een klassieker bij de barbecue, zelfgemaakt is natuurlijk altijd lekker dan kopen.
Ingredients
  • 500 gram aardappels vastkokend
  • 3 eieren
  • 250 gram winterwortel
  • 6 eetlepels mayonaise
  • 1 a 2 eetlepels mosterd
  • 125 gram erwten
  • 1 zure appel
  • 100 gram augurken
  • 1 plak ham
  • 50 gram zilveruitjes
  • 2 eetlepels azijn
Instructions
  1. Schil de aardappels en maak er blokjes van 1 bij 1 cm van.
  2. Koop de aardappels een minuut of 6 in zout water.
  3. Maak de winterwortel schoon en snij deze ook in blokjes van 1 bij 1cm en kook ze 4 minuten in water met zout
  4. Als je diepvries erwten gebruikt, kook deze dan de laatste 2 minuten met de wortel mee.
  5. Kook de eieren hard
  6. Houd 1 augurk en 1 ei en de helft van de ham apart.
  7. Snijd de zilveruitjes, augurken, eieren en ham in kleine stukjes.
  8. Meng alles door elkaar in een ruime kom en maak smeuig met de mayonaise, mosterd en de azijn.
  9. Breng op smaak met zout en peper.
  10. Laat de salade minimaal een uur koelen en garneer de salade met de overgebleven augurk, het ei en de ham.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Huzarensalade, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Gerelateerde recepten:

  • Geen gerelateerde berichten

Reageer Ook!

Uw e-mail adres is voor andere bezoekers onzichtbaar

Waardeer dit Recept: