Barbecue Recepten

Vlees, Vis en Vegetarische Recepten voor de Barbecue

Lams Shashlik

(Islamitische)Lams Shashlik
Auteur: 
Recept Type: Main
Voorbereiding: 
Kooktijd: 
Totale Tijd: 
Aantal Personen: 4
 
Lams Shashlik Shashlik gemaakt van Lams vlees.
Ingredients
  • 1 kg lamsbout (zonder bot) van de (islamitische) slager
  • 1 en ½ dl olijfolie
  • 4 gehakte uien
  • 24 champignons
  • 6 voorjaarsuitjes
  • Vleespennen
  • Zout en peper
  • Wat paprikapoeder
Instructions
  1. Snijd het vlees in dobbelsteentjes van 3 bij 4 cm.
  2. Marineer ze zo'n 24 uur in de olijfolie (houd wel wat achter voor de champignons) met zout, uien en paprikapoeder.
  3. Neem 6 blokjes vlees voor elke pen en prik ze aan de pennen.
  4. Gril ze 6 minuten, terwijl je de pen voortdurend omdraait.
  5. Bak dan de champignons in olijfolie met peper en zout en gebruik ze als garnering.
  6. Snijd tenslotte de voorjaarsuitjes in kleine stukjes en strooi ze rauw over de shashlik.
Nutrition Information
Portiegrootte: 6 Calorieen: 300
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Lams Shashlik, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Zoektermen

  • shaslick maken

Gerelateerde recepten:

  • Geen gerelateerde berichten

Reageer Ook!

Uw e-mail adres is voor andere bezoekers onzichtbaar

Waardeer dit Recept: