Barbecue Recepten

Vlees, Vis en Vegetarische Recepten voor de Barbecue

Pindasaus (Satesaus)

Pindasaus (Satesaus)
Auteur: 
Recept Type: Saus
Voorbereiding: 
Kooktijd: 
Totale Tijd: 
Aantal Personen: 4
 
Recept voor satesaus (of pindasaus)
Ingredients
  • 500 ml Melk
  • 4 a 5 eetlepels pindakaas
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • ½ eetlepel knoflook poeder
  • ½ eetlepel paprika poeder
  • ½ eetlepel gember poeder
  • Een scheutje gembersiroop
  • Een scheutje ketjap
  • 1 theelepel sambal badjak
  • 1 theelepel kerrie poeder
Instructions
  1. Doe de melk in een pan en warm het langzaam op.
  2. Meng de pindakaas door de melk tot het opgelost is.
  3. Meng daarna de rest van de ingrediënten met elkaar.
  4. Breng dit zeer voorzichtig aan de kook en blijf vooral goed roeren.
Notes
Als de saus niet stevig genoeg wordt, gewoon wat meer pindakaas toevoegen
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
Pindasaus (Satesaus), 4.8 out of 5 based on 4 ratings

Zoektermen

  • pindasaus satesaus

Gerelateerde recepten:

Reageer Ook!

Uw e-mail adres is voor andere bezoekers onzichtbaar

Waardeer dit Recept: