Barbecue Recepten

Vlees, Vis en Vegetarische Recepten voor de Barbecue

Zeebaars met venkel

Zeebaars met venkel
Auteur: 
Recept Type: Diner
Voorbereiding: 
Kooktijd: 
Totale Tijd: 
Aantal Personen: 2
 
Recept om een zeebaars te maken op de barbecue, Zorg ervoor dat de barbecue over de hele zeebaars warmte geeft
Ingredients
  • 2 zeebaarzen van ongeveer 400 g
  • 2 knollen malse venkelknollen
  • 5 eetlepels extra zuivere olijfolie Delhaize
  • Sap van 2 citroenen
  • 2 eetlepels pastis
  • 1 eetlepel venkelzaad
  • Zout, peper van de molen
Instructions
  1. Maak twee of drie inkepingen in de zeebaarzen.
  2. Dep de binnenkant droog en wrijf ze dan in met twee eetlepels olijfolie, gemengd met een eetlepel pastis.
  3. Doe er peper en zout op en bestrooi ze met de venkelzaden.
  4. Hou het groen gedeelte apart en verwijder dan de enigszins harde schil van de venkelknollen.
  5. Snij het zachte gedeelte fijn. Overgiet het met het sap van een citroen en roer alles om.
  6. Vul er de buikholte van de vissen mee. Giet de resterende olie in een gratineerschotel. Leg er de zeebaarzen in en overgiet ze met de
  7. resterende pastis, aangelengd in 10 cl water.
  8. Bestrooi de zeebaarzen met de venkelblaadjes.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Zeebaars met venkel, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Zoektermen

  • zeebaars barbecue

Gerelateerde recepten:

  • Geen gerelateerde berichten

Reageer Ook!

Uw e-mail adres is voor andere bezoekers onzichtbaar

Waardeer dit Recept: